viglink.com

Tuesday, November 20, 2012

Veckomeddelande från Saint Hilarion 18-25 november, 2012



Mina Kära



Nu när dagarna flyget så snabbt förbi, har var och en av er fått hjälp på alla nivåer av ert Väsen, med att tillgodogöra er de nya frekvenserna så fort som möjligt och med så mycket elegans och lätthet som möjligt. Många av er upplever en upprepning av gamla repetitiva cykler av tankar och känslor som ni trodde att ni lyckats övervinna, men vi säger er att det viktigaste att komma ihåg är att erkänna dessa cykler, och att omedelbart byta ut era tankar mot något som får er Själ att le eller till och med skratta, eftersom känslor av glädje inom er kan åstadkomma en fantastisk förändring i er syn på livet och även hjälpa till att övervinna och skingra dessa återkommande mönster.



Det kan finnas en känsla av avskiljning från dem omkring er och en känsla av att ert forna jag inte är något annat än ett tomt skal. Var medvetna om att även detta kommer att gå över. Ni är klara med arbetet, ni har anpassat er mänskliga vilja till den Gudomliga viljan och håller envist fast vid er vision för en bättre värld och ett bättre liv. Formulera er avsikt tre gånger om dagen, eftersom det hjälper till att försegla den, och ha därför tillit till att allt är som det ska vara. Tillåt er själva att vara i stillhet och frid och fokusera på ert hjärta som lätt pulserar och pulserar i en stadig stråle av Ljus.



Under era livstider på Jorden har ni alla upplevt hela skalan av mänskliga känslor, tankar och uppfattningar och denna gång har de blivit släppta på rekordnivåer till massmedvetandets nät, så ni känner och reagerar kanske på ett sätt som gör att ni känner er missmodiga med era framsteg. Ingenting kan vara längre från sanningen, eftersom ni alla hjälper till med att omvandla denna densitet till ett högre vibrationstillstånd och detta kräver att ni tillfälligt tar på er en del av det när ni riktar er intention för att anpassa den till den uppstigna Jordens tidslinje och verklighet, för att manifestera skiftet på ett sätt som ger det bästa resultatet för alla.



Vi arbetar alla tillsammans när dimensionerna kommer närmre och slås samman till de högre nivåerna. Det är mycket arbete som utförs i sömnen när ni befinner er i era Ljuskroppar och hjälper till på många olika sätt för att assistera Jorden och alla Hennes invånare att säkert förbereda sig för den pågående energitillförseln. Detta är en mycket viktig uppgift under denna tid, så låt inte den yttre världens störningar avskräcka er från ert syfte. Det skenbara kaoset är ett tecken på att kabalens gamla paradigm nu håller på att lösas upp och det nya paradigmet av enhet, fred, harmoni, samarbete och kärlek kommer att segra.



Gå försiktigt på er dagliga resa till ett allt större Ljus och klarhet. Låt ert Ljus lysa starkt och stadigt, för ni är fyrbåkarna, kanalerna och omvandlarna i förankringen av er nya verklighet på er vackra planet.



Tills nästa vecka...



JAG ÄR Hilarion



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se



©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace



Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com



Thank you for including the above website link when posting this message.



No comments: