viglink.com

Friday, November 16, 2012

~~ Portalerna av Kärlek och aktivering av Tvillingflammor ~~


Lady Portia, 12 nov, 2012



~~ Portalerna av Kärlek och aktivering av Tvillingflammor ~~

Kanaliserat av Meline Lafont




Mina kära Hjärtan, nu när vi är mitt i övergången mellan 11/11-portalen och solförmörkelsen 13/11, kommer intensiva energier vår väg både massivt och kärleksfullt. Dessa energier längtar inte bara efter att ge er transformation till en högre nivå utan även föra alla era lägre förkroppsliganden till en enhet och ge era färdigheter maximal styrka. Mycket kommer att ändras som ett resultat av denna portal och solförmörkelsen under en begränsad tid. Det är en välsignelse att uppleva alla dessa portaler, förmörkelser och linjeringar (alignments) och att känna dem flyta genom er energimässigt, för de är verkligen en stor välsignelse och en kärleksfull beröring till er alla.

Känn hur era hjärtan är i ett tillstånd av fullständig lycka, känn dem flyttas in i fulländning. Tvillingflammans energier är nu extremt starka för att fullborda återföreningen, vardandet av 1 Hjärta, 1 Sinne, 1 existens, till förverkligande. Känn hur du och din Tvilling, återföds som en enhet, känn hur båda era hjärtan börjar justera sig efter varandra och känn hur båda dina du, tillsammans påbörjar upptäcksresan inom synkron rörelse när era hjärtan slår som ett, förevigade i Nuet. Det är återföreningen av Tvillingflammorna, sammanfogningen av varandras kärlek för Tvillingen och att låta denna Kärlek blossa upp än en gång efter en lång tid av separation.

Det är saligheten som uttrycks genom dessa Tvillingflammors hjärtan som kommer att sträva efter att leda den nya världen in i ett högre tillstånd. Dessa saliga hjärtan kommer att skapa deras egen nya värld och det kommer att göras gemensamt med deras Tvillingflamma. Dessa sammanlänkade hjärtan kommer att förbättra det som redan har skapats, vad som redan försöker att manifesteras och det som redan nu är under full utveckling. Skapandet av den nya världen kommer att gå via styrkan i den rena Kärleken som uttrycks genom Tvillingflammor, och denna process har kommit fram till sin kraftigaste nivå på manifestations- och skapandehjulet. Detta är kraftfulla dagar mellan portalen och solförmörkelsen, så jag skulle verkligen vilja att ni tänker de mest positiva tankar. Och det är ännu viktigare att ni sänder ut positiva tanker och känsla gentemot varandra som Tvillingflammor så att de efterföljande manifestationerna blir så underbara som möjligt.

Utnyttja de tillgängliga energierna som är ett resultat av öppningen och aktiveringen av portalen mellan 11/11 och solförmörkelsen den 13 november för det är den mest kraftfulla portalen hittintills, vilken är mest lämpad för förstärkandet av Kärlek, av villkorslös Kärlek gentemot Tvillingflammornas hjärtan. Det kommer att föra de älskade Tvillingflammornas hjärtan samman på en djupare nivå i er egen varelse och i ert hjärterum, djupt inom er verkliga existens. Det är sammanflödet av dessa enerier från båda Tvillingarna, tillbaka till 1 energi, sammansmälta som 1 existens i hjärtat av din varelse.

Skapelsen när den är som bäst, flödar från en sammansmältning av Tvillingsjälarnas hjärtan: det är en ren och villkorslös Kärlek som resulterar i de mest häpnadsväckande vackra skapelserna någonsin.

Känn hur ni kommer närmre i varandras utrymme och i ert fantastiska Ljuspalats i ert Hjärta. Det är där, som källan till förening ligger, det är där, som ni kommer att finna källan till er varelse, Alltet, Nuet och Kärleken. Sammankoppla era tankar till varandras väsen, till varandras hjärtan i villkorslös Kärlek för evigt och för alltid. Tona in er på varandras energier, för de kommer att bli en, och dela allt med varandra så att allt blir kristallklart igen! Njut av de stunder då era hjärtan kommer samman och smälter ihop till ett; dela dessa stunder av intensiv njutning och passion och dela den villkorslösa Kärleken och värmen. Den är så intensiv att den inte kan jämföras med vad ditt hjärta redan har upplevt som mänskliga känslor av kärlek för varandra. Den går långt mycket längre än de kända Jordiska begränsningarna och den är långt bortom vad man med ord kan beskriva.

Det är ett extasens, upplysningens och den rena Självkärlekens tillstånd, som kan upplevas när man tar kontakt med varandras hjärta och energi. Detta tillstånd kan bara upplevas med ert eget jag och er Tvilling och inte med någon annan, eftersom ert eget jag och er Tvilling kompletterar er på en djup, inre nivå och tar er tillbaka till fullständigheten. Er enda och eviga Tvilling och Varande. Lita till er egen energi, mina käraste Hjärtan, och projicera en intensiv känsla av uppskattning i hjärtat på er Tvillingflamma och gör detta förbehållslöst. Kom närmre varann och låt det hända under denna portal, ni kommer att kunna känna det, utan tvivel, för ert hjärta kommer att bli varmt och det kommer att lysa som en sol!

Mina kära Hjärtan, jag känner medkänslan komma upp och jag känner särskilt kärleken flamma upp intensivt, vilket i sig självt är vackert att skåda och att uppleva. Ge er kärleksfulla hjälp varän den är behövd, varän ert Hjärta kan ge helt av Kärlek för att muntra upp andra. Det är en process av givande och mottagande vilket är grunden för det mest vackra och varaktiga samarbete. Ge varandra näring energimässigt, att ömsesidigt utbyta energier förstärker anknytningen och det faktiska Jaget. Förena er med mig i dessa känslor, låt era hjärtan öppnas upp och glöda i värme och Ljus för ert Hjärta har en direktlänk till er Jag-Är-Närvaro, som står i kontakt med er älskade Tvilling, ert sanna jag. Njut och var i ett saligt tilstånd.

Jag ÄR det Jag ÄR

Lady Portia

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be for Blogger and http://pleiadedolphininfos.wordpress.com/ as Homepage 

No comments: