viglink.com

Thursday, November 15, 2012

Höga Rådet från Orion, 14 november, 2012



Höga Rådet från Orion, 14 november, 2012

Via Karen Doonan
Hälsningar kära ni, vi är Orions Höga Råd och vi har kommit för att vägleda och stödja er nu när energierna höjs ännu mer. De av er som kämpar, gör nu så under förvrängda religioner, som försöker kontroller ert liv. Dessa läror kommer nu att nå en topp som ger er en möjlighet att se dem klart. Det är en klarsynthet som ni har fått genom denna process som är er nyckel, för det är inte möjligt att lösa upp något som man inte kan se. Ger våra ord genklang inom er? Förstår ni vad vi menar?

Att fortsätta upprepa samma ”beteendemönster” och att fortsätta upprepa samma sätt att hantera situationer, är att leva under kontroll och förtryck. Det är så de, som strävade efter att kuva och förtrycka, kontrollerade den mänskliga rasen, genom att göra mänskligheten blind för just de mekanismer som höll dem tillbaka. Andra kan nu försöka komma in i ert liv för att hjälpa er framåt så att ni kan befria er själva från dessa karmiska mönster, för det är endast genom att observera problemen på avstånd som ni kan identifiera dem, och sedan arbeta med att lösa dem.

Den Nya Världen ber att ni skapar från hjärtat och att allt som skapas underbyggs med Kärlek. Relationer och situationer som inte uppfyller dessa krav försvinner. Var medvetna om att ni skapar detta, eftersom att skapa från hjärtat är att skapa med Kärlek.

Ni har fått lära er att Kärlek är definierbar, att Kärlek betyder vissa saker och att andra måste hålla fast vid dessa ”regler” för att uppfylla definitionen på Kärlek, men det är inte sant för Kärlek Bara Är. Ni har fått lära er att det bar finns ”en” partner tillgänglig för er på den här planeten, och att ni måste hålla fast vid denna enda partner, för annars har ni misslyckats som människa, men detta är inte sant. Allt är vibrationer och eftersom planetens vibrationer nu förändras, förändras även de vibrationer som ni är, och vibrationer vill harmonisera med andra vibrationer, för så är det. Förstår ni hur vi menar?

Vi accepterar till fullo, att för många på och ini planeten, orsakar personliga relationer mycket känslor. Detta görs för att rengöra och reparera, för medan ni lever med och genom varandra genomsyrade av dessa förvrängda läror, är ni vibrationellt sett inte i harmoni med Jaget. För Jaget är en vibration och den vibrationen försöker nu harmonisera med en vibration som också är harmonisk. Denna upplösning av mänskliga relationer kommer att förorsaka en massupplösning av dessa förvrängda läror, som har kontrollerat och undertryckt er i eoner. För de kommer att försöka lära er att ni är ansvariga för alla andra, att ni inte är värdiga och att ni inte är den ni är, och allt det är en förvrängning.

Det kan tyckas som om all er kunskap har sopats bort, men de nya energierna kräver Ärlighet, mina kära. På Själsnivå kräver även ni Ärlighet och det är det som nu skapar förändringarna i era livsupplevelser. Många av er tror på religionerna som försöker lära er att ni på något sätt har misslyckats och vi ber er att uppmärksamma detta. Hur kan ni misslyckas med något som ni har skapat för att lära er att expandera och växa? Ni är inte här för att bli godkända eller underkända, för båda de är skapade i illusionen. Ni är här på den här planeten för att växa på Själsnivå. Att vara under kontroll och tro att livet bara är det ni ser just nu och att det inte kan förändras, är att gå i koppel hos dem som försökte kontrollera den mänskliga rasen.

Så länge ni tror att ni inte är värdiga Kärlek och glädje i ert liv, så lever ni i skuggan av det gamla. För ni är Kärlek, ni är glädje och vi är här för att hjälpa er, när ni låter denna Sanning förankras och absorberas av er själva.

För er som tycker att ni är i relationer som är kränkande och kontrollerande, ber vi att titta på detta och acceptera att allt är reflektioner av er själva. Var medvetna om att kränkningar och övergrepp är den del av er själva som behöver helas, eftersom ni faller för dem som försöker lära er att ni inte är värdiga, och det är inte sant för Allt Är Kärlek. Religionen kommer att spela på de lägre känslorna, de känslor som mänskligheten fick lära sig är starka, men de är inte starka. De starkaste känslorna som finns, kära ni, är Kärlek. Kärleken är svaret på alla frågor och vi ber er att minnas detta.

Detta är inte Kärlek för dem som finns i andra dimensioner, eftersom det inte är av Sanning. Hur kan Kärlek flöda fritt genom er om ni tror att ni inte förtjänar Kärlek? Varför skulle ni inte förtjäna Kärlek? Kärlek är själva fundamentet i Universum och Kärlek är vad ni i Sanning är.

Vi vet hur djupt dessa trosläror sitter och hur utmanande det är att gå ur dem, men det är därför ni har kommit till denna planet i denna tidslinje och dimension, för att växa och utvecklas på Själsnivå. För att göra er av med ert karmiska kontrakt måste ni först identifiera karman. När det är identifierat då kan helandet börja, men det måste identifieras först eftersom det inte är möjligt att lösa upp något som ni inte är medvetna om. Vi vill påpeka att de livserfarenheter ni har och det ni upplever inte är ett straff eller en belöning, det bara är. Allt är vibrationer, eftersom de vibrationer ni har, energisignaturen som ni genererar, är dirigenten för era upplevelser. Ni kommer att ge resonans till andra vibrationer som liknar era, och vi ber er att inse och förankra denna Sanning.

Var snälla och bearbeta allt vi säger genom hjärtat, för i dessa tider med massupplösningar av karma finns det stor förvirring och frustration, och vi är medvetna om det. Ert hjärta, mina kära, känner till Sanningen och det är det som kommer att hjälpa er just nu. För det är er Själ som kallar er och vi ber att ni uppmärksammar den kallelsen.

Tro på och ha tillit till er själva, för allt är en process och avslöjandet av det nya följer på upplösningen av det gamla. Allt som inte är Sanning kommer nu att lösas upp till fullo, för det kan inte överleva i de nya vibrationerna på Jorden. Allt är vibrationer, kom ihåg detta. För att höja era vibrationer ber vi att ni går in i ert hjärta och låter Kärleken som Är, flöda fritt genom och omkring er, för Kärleken Bara Är.

Vi är det Höga Rådet på Orion och vi är här för var och en av er på planeten Jorden. Vet att ni nu vandrar på den Nya Jorden, att ni nu skapar från hjärtat och att det nya kommer att födas. För NI ÄR.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Copyright Karen Doonan, all rights reserved.
Article may be reproduced if authors name and website is clearly stated.
www.thegalacticportal.com
www.crystalline-sanctuary.com



No comments: