viglink.com

Thursday, November 22, 2012

EN GUIDE TILL UPPSTIGNINGEN - KRISTALLTRAPPAN


Guide för nyvakna och nyfikna
 
Det här är ett kanaliserat budskap som sammanfattar på ett bra sätt vad uppstigningen handlar om. Sedan får var och en känna efter själv om den där känslan av upprymdhet infinner sig.





ALLA TIDERS MEST HÄPNADSVÄCKANDE DRAMA
Informationen som Ni nu skall få ta del av, är avsedd att vara en kraftfull påminnelse till dem av er som har roller att spela i alla tiders mest häpnadsväckande drama.

Om det här budskapet väcker en känsla av glädje och upprymdhet inom Dig, eller om Du tycker att det verkar välbekant, överväg då starkt möjligheten att just Du kommer att ta aktiv del i det kommande händelseförloppet.

Om avsnitten rörande de planetära förändringarna skulle skrämma Dig, kom då ihåg, att det i alla födelseprocesser finns en kort period av smärta, följd av en tid av stor glädje. Så kommer även ske under födelsen av den Nya Jorden.

NYTT MEDVETANDETILLSTÅND
Mot bakgrunden av Jordens egen kraftfulla övergång kommer varje Uppstigande människa att uppleva födelse in i ett nytt medvetandetillstånd. Det är omöjligt att med ord beskriva betydelsen av den här händelsen.

Det är nu upp till var och en av er att öppna upp för er egen gudomlighet och att inta era rättmätiga platser i den stora ocean av kärlek som nu slår emot era stränder.

Uppstigningen är, och har alltid varit slutändamålet för tredjedimensionell existens. Om man betraktar evolutionen ur ett universellt perspektiv, så är det som nu inträffar på Jorden inget nytt. Det har hänt i tidigare i många världar och kommer att hända igen, på nyutvecklade planeter genom skapelsen.

Det som händer nu har inte hänt i den här världen förut. Det är en transformation som skapar oerhörda möjligheter för er att växa andligt. Ni kommer att göra ett jättekliv in i ett högre medvetande.

Ni kanske känner på er det här? Eller har Ni redan märkt, var och en på sitt sätt, att Ni utvecklas snabbare, att hjärtat öppnar sig, att mer kärlek och ljus kommer in i era liv och att Ni har fått en större längtan efter sanningen.

Allt detta är följden av att inflödet av kosmisk energi ökar. Det är inte meningen att Ni skall vara på den här planeten i all evighet, bara för att växa och bearbeta era känslor. Detta är bara en del i en del i ett större sammanhang, en del i er utveckling mot fullbordan.

VAD ÄR UPPSTIGNING?
Det är att uppleva ett jättekliv på alla nivåer inom sig själv. Det kan också beskrivas som ett kliv från tredjedimensionell verklighet in i femtedimensionellt medvetande eller högre.

Med tredjedimensionell verklighet menas det Ni nu ser, hör, smakar och upplever med era sinnen, allt det som verkar så påtagligt här och nu. I den här definitionen skulle Jag vilja inkludera tankar, idéer och känslor, även om de är mer fjärdedimensionella manifestationer. Det vill säga allt som existerar i den här planetära verkligheten.

Man skulle kunna säga att femte dimensionen eller högre. Dvs tillståndet efter uppstigningen, är ett tillstånd av förhöjd vibrationsfrekvens. Det kan jämföras med ett prisma som genomlyses av vitt ljus.

Den tredjedimensionella verkligheten kan liknas vid det synliga ljusspektrum som Ni kan uppfatta med era ögon, från den röda färgen till den violetta via alla de andra färgerna.

Uppstigningen är att gå bortom det här begränsade upplevelsespektrat. Universums natur förändrar sig inte så mycket, inte heller fysikens lagar. Men Ni kan expandera och höja er vibrationsfrekvens till en nivå där Ni kan se färger och gå in i världar som just nu är osynliga för er.

DEN HÄR TRANSFORMATIONEN ÄR INTE AVSEDD FÖR NÅGRA FÅ UTVALDA
Den pågår redan i planeter skala och kommer att ligga inom möjlighetens ramar för alla människor under den här livstiden, ja inom en väldig snar framtid. Det här kan man alltså inte välja bort. Men med viljan kan man påverka sin egen tidpunkt för uppstigning. Jag berättar om någonting som kommer att ske – på det ena sättet eller det andra.
Men nu är det dags för er att, steg för steg, återfå kunskapen om ert ursprung, att börja uppskatta er själva för vad Ni egentligen är, bortom era personligheter, bortom era begränsade jagföreställningar. Detta är orsaken till att Ni är bland de första som får höra om det här. Detta är orsaken till att Ni är öppna för möjligheten.

JORDEN TRANSFORMERAR TILL ETT UPPHÖJT TILLSTÅND
Men vad är det då som händer nu som är så annorlunda? Varför är den här tiden kraftfullare och intensivare än någon annan tidsperiod i Jordens historia? Det är för att Jorden själv går in i begynnelsefasen av sin egen transformation till ett upphöjt tillstånd.

JORDEN; KORT TID KVAR SOM TREDJEDIMENSIONELL MANIFESTATION
Det kommer att bli en oerhörd transformationsprocess på den här planeten och i det solsystem Ni nu befinner er. Jorden och dess invånare, samt hela solsystemet, får nu sina atomer och molekyler transformerade till en högre energifrekvens och kommer snart att få uppleva den femte dimensionen, eller ännu högre frekvenser. Det är därför som Ni egentligen inte har något val.

Om Du är en av Jordens invånare, försök då inse att Du är i ett speciellt syfte. Du är Ljusarbetare och Du har väntat på den här tiden. Det är en hel del Ni har råkat ut för under era många liv på Jorden. Ett oräkneligt antal upplevelser, och så många liv där Ni gjort ert allra bästa för att försöka uppträda som ”vanliga medborgare”. 

NI ÄR PROGRAMMERADE FÖR ATT VAKNA DEN HÄR NYA TIDEN
Därför ber Jag er nu att öppna upp för era Högre Jag, er gudomlighet och för möjligheten av att Ni är uppstigna varelser som valde att stiga ned igen, någon gång i historien, för att göra det arbete Ni har gjort.

Nu är det uppdraget nästan fullgjort; er inre väckarklocka har ringt och väckt er. Ni hörde ordet ”uppstigning”, eller läste kanske någon information om det här och satte igång den inre väckarklockan. Något inom er sa, ”det här är för Mig”.

Ni är programmerade att vakna. Ni är programmerade för den här Nya Tiden; Ni visste att vad som än hände under era tredjedimensionella livstider, så skulle Ni inte bli kvarlämnade när Hierarkin kom för att höja medvetandet och för att lyfta och transformera planeten.

Tiden är nu inne, och Ni mottar nu era väckningssignaler. Ni vaknar faktiskt upp på ett mycket vackert sätt och det återstår en del att uppleva och att göra.

NI KOMMER ATT ”SKJUTA UPP” ER SJÄLVA, IN I DEN FEMTE DIMENSIONEN
Men vad innebär den här processen? Ni har vant er vid tanken på reinkarnation – det vill säga att er själ inkarnerar i en kropp, går igenom en livstid på ett visst antal år, upplever döden och lämnar kroppen för att så småningom återvända till Jorden, i en ny kropp.

Ni har varit i vissa fjärdedimensionella områden. Det finns mängder av himlar och helveten, med massor att uppleva. Men Ni har alltid återvänt till den fysiska kroppen, för den utgör själva plattformen från vilken Ni kommer att ”skjuta upp” er själva, in i den femte dimensionen. Det är det som är avsikten med att ha en fysisk kropp, och speciellt vid den här tidpunkten.

Ni kommer inte att lämna era kroppar bakom er för att sedan gå upp i ett högre medvetandetillstånd.
Era kroppar kommer också att transformeras. Subatomära partiklar, atomer och molekyler, ja allt det som Ni är, kommer att transformeras och accelereras in i femte dimensionen.

NI BEHÖVER INTE DÖ, OCH NI KOMMER INTE ATT GÖRA DET
Ni behöver alltså inte dö. Det var väl goda nyheter? Trots det faktum att människorna har blivit så vana vid att dö, att det blivit den rådande trosföreställningen, så säger Jag er nu: Ni behöver inte dö. Och Ni kommer inte att göra det.

Själva upplevelsen av uppstigningen handlar om höjningen av er vibrationsfrekvens, vilken kommer att kulminera i ett fysiskt upplyftande av era kroppar in i ett högre medvetandetillstånd.
DEN HÄR PROCESSEN HAR TVÅ FASER
Ni kommer alltså att lyftas upp. Ni kan kalla det evakuering eller uppstigning. Dessa termer är relaterade till varandra, men evakueringen syftar på lyftandet av Våra fysiska kroppar.

Uppstigningen syftar på upplevelsen av att göra det medvetna klivet in i femte dimensionen eller bortom. Detta inträffar strax efter upplyftandet. Den här processen har med andra ord två faser och de ligger bägge inom möjlighetens ramar för er.

Vi hjälper till att göra det här möjligt, men egentligen är det mer än möjligt, på grund av Faderns kärlek till skapelsen och till alla oskyldiga varelser som är här.

Varelser som har varit här mycket länge och i vilkas hjärtan nu ropar efter kärlek, sanning och ljus efter att ha varit under påverkan av mörker och förvirring. Därför rekommenderar Jag dem av er som är intresserade förbereda er. Öppna upp era hjärtan och undersök vidare.

ATT VARA I DET UPPSTIGNA TILLSTÅNDET
Att vara i det uppstigna tillståndet innebär att Ni inte påverkas av negativitet, tvivel, rädsla, pengar och liknande begränsningar. Ni kommer att vara lika vilda, sanslösa och fantastiskt kreativa som Ni egentligen är och som Ni var innan Ni tog på er slöjorna, de slöjor som nu kommer att lyftas bort från era ögon.

Det här var en av valmöjligheterna. Det är de val som Vi hoppas att de flesta kommer att göra. Det är emellertid inget krav.

I egenskap av uppstigna varelser så utför Ni alltid någon form av tjänande genom att helt enkelt bara vara och genom att lysa med er närvaro, var Ni än är.

Ni har kommit från väldigt många olika platser, olika medvetandenivåer, olika änglavärldar eller andra världar och Ni kommer nu att få möjligheten att återvända till era stora stjärnfamiljer, till era ursprung.

Nu förstår Ni varför Ni inte känt er bekväma eller riktigt hemma på Jorden. Det här är alltså orsaken. Det är faktiskt bra att Ni inte har trivts till fullo, rent av en välsignelse, eftersom det har gjort att ni har hållit er lite mer vakna och levt på hoppet om någonting mer. Här har Ni någonting mer. Det serveras på silverfat tillsammans med allt Vårt ljus och all Vår kärlek.

MODER JORD GEMGÅR SIN TRANSFORMATION
Som Ni säkert förstår, så är det en hel del som håller på att hända. En del har redan hänt, men mycket återstår att uppenbaras, inte minst mer fysiska förändringar.

När Jorden genomgår sin transformation in i femte dimensionen kommer det i stor utsträckning att bli en kataklysmisk upplevelse. Det kommer att inträffa både jordbävningar och vulkanutbrott.

Som Ni har märkt har ju en del sådant redan börjat ske. Översvämningar, jordbävningar och liknande naturkatastrofer kommer att fortsätta inträffa och öka i intensitet. Det är en del av processen. Det är oundvikligt och måste ske.

Det kan vara en nackdel att mänskligheten skall behöva gå igenom en del omskakande upplevelser på vägen mot ett högre medvetande, men dessa upplevelser kommer att föra med sig att många kommer att börja ifrågasätta varför de lever här på Jorden och bli allt mer öppna för sin inre vägledning.

Andra kommer kanske drabbas av rädsla och panik. Vi är här för att ”rädda” så många som möjligt från dödsupplevelsen och för att underlätta fullbordandet av den här planetens cykel och det är verkligen fantastisk upplevelse att få vara en del av det här.

FÖRSTÅELSEN AV GUD – ATT VARA ÖPPEN I SITT HJÄRTA
Nu ska Jag tala om de krav Vi ställer för det här. Ja, Vi ställer krav. Jag använder ordet lite skämtsamt, därför att jämfört med de som har stigit upp tidigare, är kraven tämligen små.

För det första är det nödvändigt att ha någon förståelse av Gud, att vara öppen i sitt hjärta för den aspekten av sitt Högre Jag. Det spelar mindre roll hur Du filosoferar kring detta eller vilka etiketter Du vill sätta på Dina gudsbegrepp, det viktiga är att det finns en medvetenhet om Din Skapare, Ditt Högre Jag.

Du måste vara öppen i Ditt hjärta och älska Dig själv villkorslöst, för det är där det börjar. Att villkorslöst kunna älska allt du möter och allt du ser. Att helt enkelt utstråla kärlek. Många av er är så vackra att det är onödigt att Jag talar om det här. Men icke desto mindre så är det ett av kraven.

Men det är inte nödvändigt för er att vetenskapligt förstå allt som händer under uppstigningsprocessen. Faktum är att Jag inte tror att någon av er skulle kunna greppa allt utan att få en mycket omfattande undervisning.

Kanaliserat budskap från Sananda
http://www.globaltransformer.se/Globaltransformer.se/Guide_for_nya.html
Det är inte helt lätt att på ett enkelt sätt förklara vad uppstigningen handlar om. Därför låter vi andra förklara tills vidare. Här följer två olika typer av texter/sammanfattningar som man kan använda sig av om de känns rätt. Kom ihåg att vi alla är sökare, så ännu så länge kan ingen påstå sig ha alla rätta svar. Förhoppningsvis kommer det att ändras inom en snar framtid. Fortsätt därför att söka och vara öppna för oväntade och otroliga sanningar!
 

No comments: