viglink.com

Tuesday, November 13, 2012

Att komma hem till din själ

Kuthumi, 11 november, 2012
Kanal: Lynette Leckie~Clark



Min kärlek och frid till er vid denna tid när ni korsar de sista stadierna av denna uppstigningsnivå. Bara när ni pausar och tittar tillbaka på milstenarna under åren av utveckling, kan ni se hur ni har avancerat i denna process. Naturligtvis är det så att det sätt ni har hanterat processen på antingen kommer att assistera er genom decembers stora portal eller stå som ett hinder som ska renas framför er. Därför ger jag er två vägar. Var klar över detta. För de av er som har längre väg att avancera på er andliga väg säger jag er, om ni börjar nu och är uppriktigt villiga ni kan fortfararande transportera er genom den stora transport portalen som förebereds och som ska öppna sig för mänskligheten de kommande veckorna.

För de som har lyssnat till våra ord av vägledning, kan ni nu se det som har fallit ifrån bakom er. I detta skräp kommer ert gamla tidskoncept att vara, ert tidigare inre vetande, även gamla vänner som väljer att inte förenas med er på er väg mot de sista stadierna av transporten till en högre nivå. När ni nu tittar tillbaka, kommer ni att förstå varför alla dessa händelser har uppstått. Ni har nu vuxit mycket närmare er själs Ljus och visdomen som finns här. Under detta år har ni släppt och helat. Det inre känslomässiga arbete ni har utstått och hanterat var inte alltid lätt. Därför att dessa känslor befann sig mycket djupt inom er. Tidigare hade ert Ego gett er många olika skäl till att inte hela och rensa dessa frågor som ni har hållit gömda så länge. Ofta i flera livstider mina vänner. När ni har utstått mycket ängslan och många helande tårar har fällts, så har ni kommit till en punkt när ni är villiga att lossa och släppa. Vi är här och är mer än glada och firar er process i uppvaknandet.

EN NY KÄNSLA AV FRIHET UPPSTÅR

Utrymmet som lämnats bakom ger en ny känsla av frihet i er känslomässiga kropp. I detta utrymme så har ni rört vid evigheten. Ja. Ni såg en mycket större bild av Universums energi och er plats i ett stort Universum. Ni steg in i er själs utrymme och fick en härlig kontakt. Som en följd av detta hjälpte det er att förstå den energi som ni känner som Ljus. Friden, kärleken och den oändliga glädjen är det som Ljuset innehåller.

Jag har väglett er hur ni ska arbeta med denna Ljusenergi för att helas, att rensa och rengöra, att förvandla, att ge hela er varelse kraft. Varje gång ni har arbetat med denna energi så kunde ni hålla lite av denna Ljus energi inom er. Genom tiderna så har detta inneburit att ni har byggt upp er egen Ljus kvot. Jag hoppas verkligen ni förstår hur viktigt detta är. Inte bara för er fysiska känslomässiga och mentala kroppar, utan också för er planet Jorden och alla dess invånare inklusive människorna och ut längre till hela Universum självt.

Ni förstår att Ljus energin är kraftfull. Mer kraftfull än ni just nu kan inse och förstå. Det är en viktig del av er nuvarande uppstigningsprocess. Avgörande. Underskatta inte vikten. Det är ytterligare ännu mer viktigt att fortsätta att fylla er varelse med Ljusenergin under de sista dagarna i detta år när ni vaknar varje dag. Gör det genom att sitta tyst och ta kontakt med er sfär. Detta kan göras genom en känsla, ord eller med intention från hjärtat.

Visualisera vitt Ljus som sammanfogas runt omkring dig. Föreställ dig en vit dimma. Öppna sen dina armar helt och fullt och andas in djupt. När du gör det så vet att Ljuset kommer in i din fysiska kropp ner till ditt baschakra, cirkulerar och kommer tillbaka upp innan du andas ut det genom din mun. Gör detta tre gånger.

Avsluta genom att visualisera er själva i en stor vit ballong.

Denna övning kommer att regenerera alla era celler i era varelser på varje nivå. Det kommer att fylla er med en högre frid.

För de som är på en annan väg och som inte helt och fullt har vaknat gör detta snabbt. Den övning som jag just har gett er kan assistera er oerhört om man gör det när man vaknar och innan man somnar. Meditation är också viktigt. Ert högre jag, som är så nära länkat till era själar, kommer att föra upp vad som än behöver släppas i er känslomässiga kropp. Ni förstår ni kan inte ta era gamla känslor, sår etc med er som mänsklighet till en högre oktav av Ljus och ett högre syfte. Det är därför som jag säger, börja nu. Börja med en uppriktig och klar intention att städa de djupa garderoberna i ditt sinne. Jag har talat om hur viktigt detta är många gånger. Kanske ser du nu varför. Det är reningen av dina känslor som är så viktig. Om din väg verkar svår, så är det för att din själ längtar efter att du ska ta ett steg framåt och snabbt rena ditt förflutna.

TANKAR

Det är absolut nödvändigt oavsett vilken väg du för tillfället är på, att hålla ett vakande öga över din mentala kropp – dina tankar och ord. Alla behöver följa denna övning. Energierna som kommer in i din atmosfär är väldigt kraftfulla och jag kan be dig att inhämta mer styrka varje dag tills den stora grinden öppnas den 3 december detta år. Portalen som erbjuds människorna vid den tiden kommer bara att finnas en mycket kort tid. Så det är viktigt att vara vaksam och att gå framåt snabbt. Denna stora öppning kommer att vara en sällsynt händelse i er linjära tid och kommer att justeras med de tre stora pyramiderna I Egypten. Dessa pyramider byggdes av en annan ras som försökte bebo Jorden. De förstod mer av de Universella racerna och energierna än människorna gör idag. Hur som helst, om man mediterar en timme innan gryningen, Egyptisk tid, så kommer man att få en glimt av framtiden, av att komma hem till din Själs Ljus och vetskap.

HÖGRE OKTAVER

Din själ är expansiv och växer ännu mer när den kommer samman med den stora Över Själen. Som en fisk i planetens oceaner så är du separat men ändå en del av en större vidd. Många kallar detta Över Själ Gud.

Denna vidsträckta energi är det som många av Jordens Ljusarbetare känner och har kontakt med. Det är bara dessa som har känt att t tidigare erfarenheter är ett lärande och som en expansion av själen, som arbetar med och håller Ljus inom sig, som är redo och har förmågan att nu börja att acceptera och arbeta med en högre oktav av Ljus energi. Dessa har nu vuxit ur de lägre mentala och känslomässiga kropparna, de som har känt många förändringar i sina fyiska kroppar. Deras DNA strängar har expanderat med de nya Ljus energierna. En ny mall har formats inom dig de senaste 40 åren, och påskyndats kraftigt de senaste arton månaderna. Jag säger till de som upplever trötthet, smärtor i den fyiska kroppen och utstått olika plötsliga känslor att andas. Andas bara in Ljus energy mycket djupt. Håll Ljuset inom dig. Detta kommer att hjälpa dig väldigt mycket under denna uppstigningsfas.

Jag berättar igen det är detta som Decemer 2012 handlar om. Att stiga upp till en högre nivå. Öka ditt medvetande. Förbereda dig för ett nytt högre lärande och erfarenhter. Lära att leva i en uppdaterad fysisk kropp. Röra sig till en högre mental nivå, medan man accepterar en högre känslomässig existensnivå. Detta är vad som står framför er.

ETT ÅR AV LJUS MEDVETENHET

Ja. Ert nya år 2013, kommer verkligen att vara ett år av lärande att leva och existera med en högre nivå av medvetenhet med allt som det medför. Era högre kommunikationskanaler kommer att växa oerhört (klärvoajans och möjlighet att höra). Många kommer att börja kommunicera med kära som har gått över. Ni kommer att börja bläddra i de högre dimensionerna med lätthet. Era Ljus energier kommer att tända andras som fortfarande kämpar, men som vill ha en ny väg framför sig. Er Ljus energi kommer att förse dem med den växel de behöver för att driva framåt. Detta är vad som finns framför er.

Förstå att du inte kan ta med ditt gamla bagage och dina gamla rädslor och sår med dig, nej. Så jag bönfaller dig, var och en av er, skanna din känslomässiga kropp. Anställ ditt Högre Jag så att det kan leda dig på en resa till slutlig rening. Släpp och upplev sann frihet som bara är tillgänglig genom ditt eget Själs Ljus. Min bror Buddha sa, ”Dina sorger och sår helas bara när du nuddar dem med medlidande.”

~ Master Kuthumi

Svensk översättning: Liliann Karlström – www.st-germain.se

If you share this channeled transmission, please acknowledge the channel – Lynette from Kuthumi School of Wisdom and our web address. www.kuthumischool.com




www.teslaplattan.se




No comments: