viglink.com

Tuesday, November 27, 2012

Arkturierna, 24 november 2012





Kära ni, vi hälsar er kärleksfullt ännu en gång i dessa tider som verkar mycket kaotiska. Det är renandet ifrån de gamla och täta energierna som visar sig som de stormar och väderrelaterade problemen som ni ser på den kära Gaia. Gaia är en levande själ, inte ett stycke jord som kan användas som en soptipp eller en ändlös resurs. Hon har valt att stiga upp och ur dessa täta och ofruktbara energier. Som ni behöver hon släppa och rensa ut det som finns i hennes energifält för att kunna ta in ljuset ifrån de högre dimensionerna. Dessa händelser tjänar också till att få ut människor ur sitt nuvarande hypnotiska beroende av teknologin. När dessa händelser inträffar, börjar människor interagera igen och samtala med varandra på ett varmt och kärleksfullt sätt, istället för att tillåta sig själva att vara isolerade med teknologin vilket bara leder till separation.

Den Arkturiska gruppen önskar idag tala om Kärlek och hur det är den sammankopplande energin mellan allalevande varelser. Vi ser så mycket förvrängning av betydelsen av ordet kärlek. Allt i livet tolkas genom individers medvetandetillstånd. Som med all sanning har kärlek varit och blir fortfarande ignorant uttolkad genom falska koncept och övertygelser. Dessa i sin tur manifesteras utåt i den stora massan och snedvridna former av ordet ”kärlek” visar sig fortfarande över hela världen.

Ofta används ”kärlek” som ett verktyg för att tjäna någons själviska önskan – ett manipulerande redskap, även i formen moderskärlek, äktenskaplig kärlek eller till och med religiös kärlek. Det finns en utbredd identifikation av att sex är samma sak som kärlek, vilket i sin tur har orsakat många upplevelser av inre förvirring, känslomässig smärta och en känsla av tomhet. Det finns de i auktoritetspositioner som använder ordet ”kärlek” i sin retorik för att få andra att lyda och det fungerar oftast inte eftersom i varje persons kärna finns de en omedveten vetskap om att kärlek är väldigt viktigt.

I motsats till hur det verkar, lever varje individ efter sin högsta känsla för vad som är rätt, men deras högsta känsla för vad som är rätt kan vara helt själviskt för att deras medvetenhetsgrad är väldigt outvecklad. Även en mördare är övertygad om att han gör rätt när han räddar världen från någon som han anser är fel ute. Problemet är att denna önskan att göra ”rätt” guidas genom ett trossystem som ignorerar sanningen.

Ni som har läst dessa meddelanden har utvecklats bortom de tredimensionella kärlekskoncepten och är mer än redo att nu omfamna den högre meningen av vad Kärlek är. Kärlek är inte att lisma för någon eller något, inte heller betyder det att vara någons dörrmatta, vilken ofta beskrivs i berättelser som handlar om ”helgon”. Kärlek har ingenting att göra med lust, girighet eller begär. Kärlek är medvetenheten om enhet.

Kärlek är insikten att alla levande varelser är facetter av och är därför sammankopplade med Ett Allestädes Närvarande Medvetande. Denna sanning riktar sig inte bara till människor för det enda Livet kan bara vara livet av alla levande ting. Denna koppling är kärlek. När en individ börjar utvecklas andligt, kommer han ovetandes börjar uppleva mer av denna sammankopplande energin i sitt tänkande och i sina handlingar. Eftersom han fortfarande befinner sig i ett tredimensionellt trossystem uttrycker han detta nya stadium i sitt medvetande på de nivåer som han är bekant med – han börjar känna och uttrycka ett behov av att hjälpa de mindre lyckligt lottade. Detta är en bra början, men eftersom individen fortfarande lever utifrån sina övertygelser om dualitet och separation, ser han sig själv som fristående från dem han hjälper och hans goda intentioner kan förgiftas av själv-intresse och själv-upphöjelse.

Detta säger vi inte för att de uppvaknande själarna skall sluta ge till välgörenhet eller tjäna på sätt som de ännu icke uppvaknade själarna kan behöva, för många förstår bara kärlek på denna nivå och det är förtjänstfullt om man är medveten om sanningen, att den högsta nivån av tjänande sker. Man ger inte någon ett bröd om de är i behov av bröd och hasplar ur sig: ”Allt är en illusion”.

När eleven som skall lära sig om sanningen vaknar upp till de djupare sanningarna, börjar han inse att allt liv måste vara sammankopplat på något vis för det finns bara ett Liv. Han har nu ingen tolerans för djurplågeri och den smärta som har tvingats på människor av alla de som gestaltats av de så kallade ”auktoriteterna”. Krig blir uppfattat för vad det är – organiserat mord. Han börjar känna sig förolämpad av alla dess falska grannlåt och så kallade nödvändigheter.

Ni är inte längre andliga småbarn, käraste ni, ni är utvecklade ljusvarelser som är rädda att släppa taget om era leksaker från er andliga barndom. Det är nu hög tid att praktisera det ni faktiskt vet är sant. Varför fortsätter ni att stödja krig när ni inser vad det är? Vi talar om detta för er för er egen säkerhets skull – är det så eller är det helt enkelt ett medel som används för att mata den oändliga aptiten hos en maskin som länge varit gammalmodigt?

Den sista och djupaste insikten av kärlek, är att inse er egen enhet med Källan. Jag är kärlek eftersom jag är i och av det enda Medvetandet som finns – allestädes närvarande, allvetande, och allsmäktigt Gudomligt Medvetande. Insikten av att allt inom det Enda är mysiticism och är det nästa steget i en evolutionsresa. Ni är redo nu.

Välj vist Kära Ni, för det börjar bli ont om tid. Det är ert val. ”Accepterar jag enheten av allt inom det Gudomliga Medvetandet eller fortsätter jag att spela de olika spelen av dualitet och separation ett tag till”. Det är ert val, käraste ni.

Vi är den Arkturiska Gruppen

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

www.onenessofall.com

No comments: