viglink.com

Tuesday, November 20, 2012

Är Ni Redo För Ett ”Ja”?



Ärkeängeln Uriel, 19 november 2012

Är Ni Redo För Ett ”Ja”?



Via Jennifer Hoffman


Universum är medskapare i ert liv på Jorden. Allt på Jorden har skapats genom samverkan mellan människan och det gudomliga, fastän människans roll ofta spelas på en omedveten nivå, med lite kännedom om sin kraft och potential. Universum måste svara ”ja” till varje önskan, eftersom detta är den Universell Lagens mandat. Mänsklighetens fria vilja tillåter den att skapa obegränsat i den tredje dimensionen och Universum måste reagera därefter. Det finns inget fördömande för ert ”ja”, så när ni ber om vad ni vill ha, var då medvetna om att varje förfrågan uppfylls i den energetiska vibration och dimensionella rymd, i vilken den skapas. Vet ni att varje begäran besvaras med ett ”ja”?

Varje tanke är en förstärkt avsikt som sätter kreativ energi i rörelse. Det finns inte en tanke eller tro som inte skapar en motsvarande aspekt i ert liv, på Jorden eller i Universum. Men om ni inte är helt i linje med resultatet ni önskar skapa, eller om ni inte är fullt beredda att integrera hela transformationen och resultatet som följer, kommer inte resultatet att bli synligt för er i den form ni ville. Medan ni kanske tror att Universum förnekar er, är det ni som förnekar er själva. Vilken del av er själva och av ert väsen tillåter inte ert ”ja” att manifesteras? Frågan ni kan ställa till er själva är; vad är det som gör att jag inte är redo för mitt ”ja” snarare än, varför säger Universum ”nej” till mig? Det är inte möjligt för Universum att förneka någons önskan.

Känn er trygga med att Universum alltid villigt välsignar er i allt ni gör. Det kan inte göra motsatsen. Universum kan inte undanhålla något från er, men det kan heller inte ge er vad ni inte ber om, inte tror ni förtjänar eller kan få. Det kan inte ge er det ni inte är villiga att önska för er själva eller vill skapa, trots er rädsla. Det är när er önskan om utveckling möter er önskan om att föra in nya energier i ert liv, när ni är beredda att släppa begränsningarna i era tidigare handlingar och använda er nuvarande utökade potential, som ni ser manifestationen av ert ”ja” som ni vill se det.

Allt som ni ser som en begränsning eller en ouppfylld önskan är ett ”ja” att ni inte är riktigt redo att anpassa er till ert liv och ert väsen. Bli inte arga på Universum eller er själva (Universum är en aspekt av ert Jag). Gå istället in i er själva för att finn ut varför ni ännu inte är redo att liera er med ert ”ja”. Behöver ni en starkare tro på er kraft och potential? Är ni villiga att släppa trosföreställningar och tankar som blockerar er? Finns det ett område där ni inte är helt i linje med vad ni vill manifestera? När ni vet det är svaret alltid ”ja” från Universum, er medskapare. Nu vet ni att alla ”nej” kommer från er själva och att ni kan göra förändringarna inifrån för att ta emot överflödande och uppfyllande välsignelser från varje ”ja”.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Copyright (c) 2012 by Jennifer Hoffman. all rights reserved. You may translate, quote or link to this article, in its entirety, as long as you mention the author name and include a working link to this website. Any other use of this information is strictly prohibited.

No comments: