viglink.com

Wednesday, November 28, 2012

Är du ett Starseed (Stjärnfrö)?

Vad är Starseeds?

Starseeds är individer som känner spänning och längtan efter att lära att de kan ha sitt ursprung i en annan värld. De upplever ensamhet och avskildhet som är människans villkor, men har också känslan av att vara utlänningar på denna planet. De hittar beteende och motiv för vårt samhälle förbryllande och ologiskt. Starseeds ofta mest ovilliga att engagera sig i samhällets institutioner, t.ex. politiska, ekonomiska, hälso-och sjukvård, etc. Även i tidig ålder, tenderar de att urskilja de dolda agendor dessa konventioner med ovanlig tydlighet. "
Definition:
"Starseeds" beskriver utvecklade varelser från en annan planet, stjärna system eller galax, vars specifika uppdrag är att hjälpa planeten Jorden och hennes folk att ta in den Gyllene Åldern vid millennieskiftet.
Starseeds inkarnera i samma villkor av hjälplöshet och total amnesi om deras identitet, ursprung och syfte liksom Earth människor. Men de gener Starseeds kodade med en "väckarklocka" för att "aktivera" dem på ett förutbestämt ögonblick i livet. Uppvaknande kan vara mild och gradvis, eller ganska dramatisk och plötsligt. I båda fallen är minnet återställs i varierande grad, vilket Starseeds att medvetet ta upp sina uppdrag. Deras kopplingar till det Högre Självet är också stärkt, som tillåter dem att till stor del styrs av sin inre vetskap.
Många Starseeds praktiseras i snabb "andlig viktminskning". Starseeds kan kasta av i ett par år de begränsande beteenden och rädslor som jorden människan kan ta många livstider att genomföra.Detta beror på att Starseeds att ha varit på liknande uppdrag till andra planeter, är ganska bekant med de förfaranden och tekniker för att höja medvetandet.
Begreppen stjärna fartyg, intergalaktiska resor, olika psykiska fenomen och kännande livsformer i andra galaxer, är naturligtvis naturligt och logiskt för dem.
           http://www.paoweb.com/starseed.htm

No comments: